Raambekleding

 plisse-detail6 multishade

450_300_90_3__jaloezie_70mm__2_

Waar moet je aan denken bij raamdecoratie?

Een rolgordijn is een eenvoudige oplossing. Deze zijn in mooie sfeervolle tinten te krijgen en voor de moeilijke slaper is er een verduisterend rolgordijn.

Een mooi alternatief zijn de plisse/duette gordijnen. Vrijhangend of ingespannen op een draai/kiepraam. Zeer gewild zijn de top down- bottum up mogelijkheden hiervan. Vouwgordijnen maken wij op maat voor U.
Informeer naar de “smartcord” en “literise” systemen. Deze systemen zorgen voor veel gebruikerscomfort en laten u niet zitten met lange bedieningstouwen.

Niet te vergeten zijn de horizontale jalouzieen in vele breedtes.
Prachtig te combineren met een van de vele kleuren ladderband.

Zodra het mooi weer wordt, vliegt en kruipt er weer van alles rond.
Dit kunt goed buiten de deur houden met de horsystemen van Luxaflex.
Vakkundig door ons geplaatst.

Alles wordt gratis bij U ingemeten en U krijgt een vrijblijvende offerte.

10 dingen die u moet weten voordat u nieuwe raambekleding aanschaft:

1. Vooroordelen
Over raambekleding bestaan veel vooroordelen. Veel mensen krijgen de kriebels van rolgordijnen en associëren luxaflex met  kantoorpanden. Maar niets is minder waar!

Er zijn veel verschillende soort raambekleding mogelijk. Gemaakt van zachte stoffen, verkrijgbaar in honderden kleuren, verduisterend of slechts tegen inkijk, kamerbreed of voor een klein zolderraam. Bekijk het volledige raambekleding aanbod van maar liefst 12(!) verschillende luxaflex producten en neus in de honderden mogelijkheden met gordijnen.

2. Passend
Zoek raambekleding die past bij de aard en bouw van je huis. Een jaren dertig woning? Mooie vouwgordijnen geven sfeer en warmte. Nieuwbouw met een moderne inrichting? Denk aan Shades, voor een perfecte combinatie van privacy en licht op elk tijdstip van de dag.

3. Kleur bekennen!
Veel mensen neigen naar veilig wit bij het kiezen van raambekleding. Maar durf ook voor een kleurtje te gaan. Dit maakt je interieur spannend. er zijn verschillende soorten raamdecoratie in een breed pallet van kleuren, zoals rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen, plissés, lamellen en panelen.

4. Tocht
Enkel glas of last van tocht? Hang gordijnen op die gevoerd zijn! Doordat ze dikker en zwaarder worden houden ze tocht tegen, maar krijgen ze ook een steviger uiterlijk.

5. Persoonlijk
Geef raambekleding een persoonlijk tintje. Bijzondere borderranden of brede zijbiezen, uitgevoerd in een andere stof, zorgen ervoor dat je gordijnen een persoonlijk tintje krijgen. Er zijn tegenwoordig vele mooie afwerkingen mogelijk.

6. Op de grond
Met gordijnen die op de grond hangen, accentueer je de hoogte van de ruimte. Ook geeft het een wat rijkere uitstraling.

7. Raambekleding in de badkamer
Raamdecoratie kan ook gewoon in de badkamer! Er zijn verschillende producten met een speciale coating  tegen vuil, vocht en bacteriën. Ook handig voor de keuken, waar raamdecoratie snel vet wordt.

8.  Help, inkijk!
Mooi, hoge grote ramen. Maar wat doe je tegen inkijk, zonder dat je lichtinval verliest? Top Down/Bottom Up shades zijn dé uitkomst.

9. Een schuin (zolder)raam?
Er zijn verschillende producten die OP het draai/kiepraam worden bevestigd bijvoorbeeld Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex.

10. Rolgordijn
Een rolgordijn hoeft niet suf en lelijk te zijn. Er zijn tegenwoordig hele mooie rolgordijnen, in leuke prints of met subtiele tekeningen.