vriesco

Wij zijn A House of Happiness en al meer dan 65 jaar de decoratiespecialist in op maat gemaakte gordijnen. Wij bieden full service: van productontwikkeling, geautomatiseerde bestelmodule, een eigen atelier tot levering van op maat gemaakte gordijnen.

De overkoepelende organisatie van A House of Happiness is Vriesco International Fabrics B.V., opgericht in 1948. Ons bedrijf telt 120 medewerkers en heeft haar hoofdkantoor in Leeuwarden, vier showrooms in Nederland (Leeuwarden, Waddinxveen, Deventer en Eindhoven) en een kantoor in Belgiƫ (Antwerpen). In elke showroom wordt de volledige collectie getoond. Accountmanagers hebben vanuit deze showrooms voortdurend contact met retailers: onze klanten. Zij zorgen voor een optimale begeleiding en geven deskundig collectie- en trendadvies.

A House of Happiness is ook internationaal een groeiend succes. We volgen trends uit vele landen, werken samen met internationaal befaamde designers en presenteren ons op internationale beurzen. De export salesmanagers bezoeken de klanten in het buitenland of nodigen ze uit naar een van de volledig ingerichte showrooms in eigen land.

http://www.ahouseofhappiness.com